Vi besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer i hverdagene via email, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Du kan komme i kontakt med os enten via kontakt formularen på vores hjemmeside, som du kan tilgå på alle sider på baseprice.dk ved at trykke på knappen nede i højre hjørne hvor der står "Send en besked".

Alternativt, så er du naturligvis altid velkommen til at sende os en mail på support@baseprice.dk

Bemærk: vi besvarer ikke henvendelser i weekenden, og vi besvarer ikke henvendelser telefonisk.