Vores koncept er unikt, og vi har forståelse for at det måske ikke passer til alle. Vi vil rigtigt gerne understrege at dit medlemskab hos BasePrice er uden binding, og vi har derfor gjort det så nemt som muligt at afmelde dig selv - ligegyldigt om du blot nyder en gratis prøve eller er et trofast medlem.

Der er flere måder du kan afmelde dig fra BasePrice:

  1. Afmeld dig fra dit eget kontrolpanel
  2. Kontakt vores kundeservice

1. Den nemmeste og hurtigste måde at afmelde dig på er via dit eget kontrolpanel ("Min konto") på BasePrice.dk. Derinde skal du blot finde dit abonnement, klikke på det og derefter trykke på knappen "afmeld". Du vil få en pop up bekræftelse på at dit medlem nu er opsagt, og dit medlemskab er nu automatisk blevet opsagt. Obs: hvis pop up'en ikke dukker op, så er der chance for at du ikke er blevet afmeldt. Vi anbefaler i det tilfælde at du logger ud og ind igen, og derefter tjekker statussen på dit medlemskab. Hvis statussen er "Cancelled", så er dit medlemskab opsagt. Hvis medlemskabet har en anden status, så anbefaler vi at du kontakter vores kundeservice hurtigst muligt (se punkt 2).

2. Hvis du har problemer med at logge ind, eller bare vil skrive med et menneske, så er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os vores kundeservice mail: support@baseprice.dk. I det øjeblik du har skrevet en besked, hvor du gør det klart at du gerne vil afmelde dig, så ses dit medlemskab som afmeldt. Du skal dog være opmærksom på at vi kun besvarer henvendelser i hverdagene, og altid indenfor 24 timer. Der er dog derfor chance for at dit medlemskab bliver fornyet i ventetiden, og i sådan et tilfælde refundere vi naturligvis medlemskabsfornyelsen. For at sikre dig at du har skrevet til den korrekte email, så vil du altid modtage en automatisk modtagelsesbekræftelse fra os. Hvis du ikke har modtaget denne email, så skal du derfor tjekke at du har indsendt din henvendelse til den korrekte email.

Til sidst vil vi sige tak for denne omgang, og vi håber at vi ses igen en gang!